Restoran sa dušom u srcu Beograda

by Aleksandra

Nekako život svakome od nas šalje upravo one ljude od kojih možemo nešto da naučimo… A od njih smo naučili kako treba raditi svoj posao sa dušom i istovremeno u njemu uživati, ali učiniti i sve da živote drugih ljudi oplemenite onako kako i koliko možete.

Restoran sa dušom u centru Beograda

Ako je vlasnik bilo kog ugostiteljskog objekta profesionalan i ako sa puno pažnje bira svoje osoblje, što bi rekli spram sebe, onda je to pun pogodak.

Možda baš zato, čak i kada prvi put uđete u restoran Via del Gusto imate osećaj kao da ste došli kod nekog svog. Nije to ona usiljena dobrodošlica, koja se može osetiti u mnogim kafićima i restoranima. U pitanju je ona istinska dobrodošlica, koju ne možete, a da ne osetite. Upravo je to prvi utisak koji stičete o ovom restoranu koji se nalazi u samom centru Beograda, pa nekako ostanete u čudu. Lokal koji je u samoj knez Mihailovoj ulici, a osoblje izuzetno prijatno i srdačno… nekako je čudno na prvi pogled, jer mnogi drugi nisi baš takvi.

Ipak, vrlo brzo ćete shvatiti i zašto je to tako. Jednostavno, vlasnici ovog restorana su takvi… srdačni i dobronamerni na prvom mestu, a posao kojim se bave vole… nema tu neke preterane filozofije. Kod njih je gost zaista na prvom mestu u pravom smislu te reči.

Ponuda restorana Via del Gusto

Specifičan po tome što je fokusiran na specijalitete italijanske kuhinje, beogradski restoran Via del Gusto nudi i pojedine grčke specijalitete.

Tako se, recimo možete odlučiti za grčki omlet, koji podrazumeva idelnu kombinaciju jaja, grčke Fete, paradajza i spanaća.

Naravno da u Knez Mihailovoj broj 48 možete naručiti i izvrsnu Grčku salatu, ali i Cezar salatu, kao i specijalitet kuće među obrok salatama – Via del Gusto salata.

Pice, paste i specijaliteti od pilećeg mesa su samo neka jela koja su u ponudi. A tome treba dodati i biftek, pripremljen na razne načine, kao i jela od ribe.

A u ponudi su i:

– Via del Gusto doručak

– hladna predjela

– topla predjela

– supe i čorbe

– salate

– jela od mesa

– male pice

– slane palačinke

i još mnogo toga.

Ponuda slatkiša je nešto što nijednog sladokusca ne može ostaviti ravnodušnim: počev od slatkih palačinki, preko sladoleda i kupova, pa do pite od višanja, baklave i domaće krempite… čuvene Moskva i Doborš torte… a Cheese cake i kolač Tricolore, kao i čokoladni mus su pravi raj za nepca.

Nemoguće je nabrojati šta sve uključuje karta pića, jer je zastupljeno sve… Da ne objašnjavamo preterano, uverite se i sami (Via del Gusto – karta pića)

Restoran Via del Gusto – cene

Očekivano je da posle svega ovoga pomislite da je u pitanju jedan od restorana koji je samo za one sa dubljim džepom. Ne čudi nas to uopšte, jer se nekako takvo mišljenje samo po sebi nameće, pošto se restoran Via del Gusto nalazi u Knez Mihailovoj ulici broj 48, nadomak čuvene kafane Kolarac, u samom centru Beograda.

Međutim, bićete vrlo prijatno iznenađeni kada pogledate cenovnik… još jedna od prednosti ovog restorana su upravo i cene, koje su u potpunosti pristojne, kada se uzme u obzir kvalitet i lokacija.

Radno vreme restorana

Svakog dana u toku radne sedmice, možete posetiti restoran Via del Gusto u periodu od 8 do ponoći.

Vikendom je radno vreme nešto duže, pa restoran radi u periodu od 8 časova ujutru do 1 sat iza ponoći.

Ukoliko imate nekih posebnih zahteva, možete pozvati 011 32 88 200.

Ne sumnjamo da ćete biti i više nego zadovoljni kada odlučite da posetite restoran Via del Gusto! Tamo ćete se sigurno osećšati prijatno, a ukusi brojnih specijaliteta nikoga ne mogu da ostave ravnodušnim!

PREPORUČUJEMO

Leave a Comment